Prietenii Fiscalitatii
               Fiscul nu crede in lacrimi sau in fapte bune!
 Pentru clientii speciali: 0765.216.760 , 0723.530.139 
Contract Prietenii Fiscalitatii
  • De ce Prietenii Fiscalitatii ? Aceasta publicatie este un asistent personal al fiecarei persoane ce lucreaza in domeniu financiar contabil si doreste sa fie foarte bun in profesie. Publicatia cuprinde solutii de consultanta fiscala si foarte multe studii de caz cu metode de optimizare fiscala, iar unele exemple sunt insotite de monografii contabile.
  • In fiecare zi de luni, data transmiterii electronice a revistei la abonati, publicatia prezinta legislatia din domeniul financiar contabil si conex, publicata in monitorul oficial in saptamana anterioara. Practic,  actele normative sunt cunoscute astfel de catre abonati in forma oficiala, inainte de aparitia acestora in softurile de legislatie. Abonatii pot descarca gratuit legislatia prezentata in revista. Echipa noastra deja a implementat o astfel de procedura in revosta Prietenii Cntabilitatii.
  • Revista atinge mai multe puncte din activitatea de zi cu zi a specialistilor, parcurgand pas cu pas situatii atat pentru cei care abia incep activitatea in domeniul financiar contabil, in ideea de a depasi stadiul de "asa se face" si identificand legea ce stabileste unde incepe si unde se termina fiscalitate cat si pentru cei ce au cunostinte temeinice cu privire la aceasta profesie, prin prezentari de situatii concrete de achizitii intracomunitare, calcul impozite si inchidere luna sau calcul de accize cu enumerarea de autorizatii necesare unui sector de activitate.
  •  Ce legislatie se poate descarca ? In fiecare an din ultimii parcursi, au fost adoptate peste 100 de modificari normative din domeniul fiscal;  o modificare la 3-4 zile.  Fiecare numar al revistei prezinta legislatia fiscala sau financiar contabila publicata in saptamana anterioara, iar abonatii revistei pot descarca, salva si utiliza in mod gratuit aceste acte normative. Codul fiscal, Codul de procedura fiscala si normele de aplicare sunt publicate in forma actualizata pe site-urile noastre.
  •  Ce contine un numar al revistei ? Orice numar al revistei contine spete fiscale si studii de caz cu privire la impozite si taxe. Acestea sunt descrise inclusiv din punctul de vedere al declaratiilor aferente sau al termenelor de respectat. In foarte multe cazuri solutiile fiscale sunt insotite de monografii contabile. Subiectele la care elaboram solutii de consultanta fiscale sunt fie propuse de redactie, fie de catre abonati. Volumul saptamanal al unei reviste este de 12-15 pagini.
  • Cine editeaza revista si ce experienta profesionala o recomanda ? Revista este editata un un grup de consultanti fiscali, avand o pregatire complementara atat de experti contabili cat si de auditori financiari. Acestia elaboreaza in medie  1000 de solutii fiscale intr-un an si mai multe dintre acestea au fost agreate de Curtea Suprema de Justitie. Insa ce-a mai potrivita recomandare este data de clientii cabinetului, care ne-au dat permisiunea scrisa ii prezentam, dintre care amintim : Artic SA, Siemens Romania Srl, Yazaki Romania Srl, Cellini, Dalkia Romania  etc. Pentru solutiile ce se preteaza avem suportul juridic a doua cabinete de avocatura.
  • De ce sunt mai multe variante de pret pentru revista ? Pentru solutii de consultanta fiscala si inregistrari contabile, pot fi transmise la solutionare de catre abonati, situatie de altfel frecventa pentru toate produsele cabinetului. In functie de "urgenta" cu care se necesita un raspuns, putem edita opinii in termen de 3-5 zile lucratoare. Acestea pot fi publicate in revista, sau pot fi transmie direct solicitantului prin e-mail, fax, posta etc. Pentru aceste solutii personalizate exista optiuni diferite de pret la contractare.
  • Ce alte produse pot contracta ? Sunt in portofoliul nostru urmtoarele lucrari :